Meer dan 60 jaar

ervaring

De broederij

Vroeger en nu

Grondlegger Willem Torisus richtte in 1953 de gelijknamige Broederij Torsius op in Putten. Toen zoon John de touwtjes in handen kreeg werd het een echt familiebedrijf. Op onze broederij doen we er alles aan om sterke en gezonde Cobb moederdieren te uit te broeden. Cobb staat bekend om zijn snelle groei, lage voederconversie en een uitstekende kwaliteit vlees.

Onze broederij is modern en volledig uitgerust met nieuwe machines en apparatuur. De foto’s hiernaast illustreren hoe snel de ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie hebben plaatsgevonden. Bij ons heeft de tijd zeker niet stilgestaan.

Om blijvend te investeren in onze broederij, hebben we in 2015 de gehele vloer vernieuwd. Door het gladde oppervlak wordt voorkomen dat de eieren barsten tijden het transport binnen de broederij. Het nieuwe, gladdere oppervlak draagt daarmee bij aan de kosten efficiëntie van ons bedrijf.

Kwaliteit

Waar wij voor staan

Om onze klanten te kunnen voorzien van vitale kuikens zijn hygiëne, dierenwelzijn en productveiligheid van cruciaal belang voor onze bedrijfsvoering. Broederij Torsius heeft het IKB keurmerk gekregen, wat staat voor de veilige productie van vlees. Aan de regeling kan vrijwillig worden deelgenomen en omvat de gehele productiekolom.

De IKB controles omvatten onder andere administraties en bedrijfsvoering, huisvesting en stalsystemen, diervoeding, medicijngebruik, diergezondheid, aan- en afvoer van dieren, transport, productveiligheid en hygiëne. Om de betrouwbaarheid van het keurmerk te waarborgen, worden de gecertificeerde bedrijven gecontroleerd door verschillende onafhankelijk instanties.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search