Broederij

Advies &

Benodigdheden

Hatchcon

De combinatie van meer dan twee decennia broedervaring, passie voor pluimvee en een hands-on mentaliteit resulteerde in de start van Hatchcon in 2000. Opgegroeid dichtbij de broederij heeft voor John Torsius, huidige eigenaar en tweede generatie, de basis gelegd om een internationale handelsonderneming te beginnen die zich specialiseert in broedmachines en broederij automatisering.

Hatchcon biedt een compleet pakket voor het gehele broederij-traject: van advies en implementatie, tot de levering van broedeieren, reserveonderdelen en inventaris. Om voor ieder budget een geschikte oplossing te bieden, levert Hatchcon een breed assortiment waarbij een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding de norm is.

Uniek is het feit dat zowel nieuwe als tweedehands machines aangeboden worden.

Hoe Hatchcon werkt

Het exploiteren van een broederij is in veel opzichten een uitdaging. Het vergt veel kennis, deskundigheid en geduld. Naast deze vaardigheden moeten broederijen worden uitgerust met hoogwaardige machines om een goed resultaat te kunnen realiseren.

Veel broederijen investeren daarom in nieuwe apparatuur. Maar vaak kan een gebruikte broedmachine een functioneel en goedkoper alternatief zijn. Hatchcon renoveert en installeert zulke apparatuur. Op deze manier wordt kwaliteit betaalbaar. Eenvoudig door hergebruik en renovatie. Met veel aandacht, technische kennis en een beetje liefde worden de machines weer klaargestoomd om kuikens uit te broeden.

De machines komen van bedrijven die zijn gestopt, of die door uitbreiding en vernieuwing hebben geïnvesteerd in een nieuw machinepark. Wij bezoeken deze bedrijven om er zeker van te zijn dat de apparatuur nog in goede staat is en deze met renovatie voor nog minstens 15 jaar gebruikt kan worden.

Als wij overtuigd zijn van de kwaliteit, wordt alles getransporteerd naar onze productiehal in Putten waar alle onderdelen handmatig gecontroleerd worden. Wanneer nodig, wordt het gerepareerd, vervangen en opnieuw getest.

Mocht er een complicatie optreden dan levert Hatchcon snel reserveonderdelen, geeft advies of wordt de broederij persoonlijk bezocht om het probleem om te lossen.

Benieuwd wat Hatchcon verder doet? Bezoek gerust onze website.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search